Ga naar hoofdinhoud

Classic, Sports Cars & Youngtimers te Eibergen (Na-veiling)

Omdat een aantal kavels in de laatste veiling niet de reserve prijs hebben gehaald, is er besloten een naveiling te organiseren. De startbedragen zijn de bedragen waarop de kavels in de vorige veiling geëindigd zijn. Bekijk snel het complete aanbod door op de button te drukken.

Veilingdata

Start veiling: Vrijdag 3 maart 2023 om 17:00 uur
Sluiting: Maandag 13 maart 2023 vanaf 20:00 uur

Kijkdagen:
Donderdag 9 maart 12 2023 11:00 tot 15:00 uur

Ophaaldag:
Donderdag 23 maart 2023 van 11:00 tot 15:00 uur

Locatie:
Olden Eibergsedijk 1A
7151 NB Eibergen
The Netherlands

Als extra service bieden wij aan om de gewonnen kavels binnen Nederland voor €195,- (incl. BTW) te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan kunnen wij in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Meer informatie.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.