Ga naar hoofdinhoud

Klassieke Motoren & Bromfietsen te Heerde

Veilingdata

Start veiling: Woensdag 17 november 2021 om 17:00 uur
Sluiting: Dinsdag 7 december 2021 vanaf 20:00 uur

Kijkdagen:
Zaterdag 27 november 10:00 tot 16:00 uur
Dinsdag 7 december 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Eperweg 50A
8181 EX Heerde
The Netherlands

Ophaaldag:
Vrijdag 17 december 2021 van 10:00 tot 16:00 uur
Eperweg 50A
8181 EX Heerde
The Netherlands

Als extra service bieden wij aan om de gewonnen auto binnen Nederland voor €150,- (exc. BTW) te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan kunnen wij in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Meer informatie.

Aanvullende informatie

In opdracht van Dijkstra Classics Heerde organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een kavel door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s / motoren in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de kavels in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de kavels persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.

Kavels