Ga naar hoofdinhoud

Naveiling Classics & Sports Cars in Amsterdam

Wij hebben aanvullende maatregelen & mogelijkheden voor de lopende veilingen ingezet.
Meer weten? Bekijk de COVID-19 veelgestelde vragen.

Veilingdata

Start veiling: Woensdag 23 december 2020 om 17:00 uur
Sluiting: Woensdag 13 januari 2021 vanaf 20:00 uur

Kijkdag:
I.v.m. de aangescherpte maatregelen kunt u alleen gebruik maken van de kijkdag indien u een afspraak heeft gemaakt. Aanmelden voor de kijkdagen is verplicht! Mail naar info@classiccar-auctions.com om een afspraak in te plannen voor de kijkdag. U krijgt een tijdslot toegewezen op de kijkdagen zoals die bij de veiling vermeld staan. Helaas zijn wij genoodzaakt om de afspraken te limiteren tot maximaal 30 minuten per bezoek.

Locatie:
Muiderstraat 21
1011 PZ, Amsterdam

Ophaaldag:
Op afspraak

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor €150,- (inc. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.

Naveiling Classics & Sports Cars

Omdat een aantal auto's in de laatste veiling niet de reserve prijs hebben gehaald, is er besloten een naveiling te organiseren. De startbedragen zijn de bedragen waarop de auto's in de vorige veiling geëindigd zijn.