Ga naar hoofdinhoud

Unieke Ducati Collectie

te Uithoorn

Wij hebben aanvullende maatregelen & mogelijkheden voor de lopende veilingen ingezet.
Meer weten? Bekijk de COVID-19 veelgestelde vragen.

Start veiling: Donderdag 17 december 2020 om 17:00 uur
Sluiting: Donderdag 28 januari 2021 vanaf 20:00 uur

Kijkdagen:
In verband met de aangescherpte maatregelen kunt u alleen gebruik maken van de kijkdag indien u een afspraak heeft gemaakt. Aanmelden voor de kijkdagen is derhalve verplicht. Meld u via deze link aan voor de kijkdag en meer informatie

Als extra service bieden wij aan om de gewonnen motor binnen Nederland voor €150,- (incl. BTW) te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan kunnen wij in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Ophaaldag:
Maandag 8 februari 2021 van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE Uithoorn
The Netherlands

Algemeen

Eventuele vermeldde jaartallen geven in de regel het model- e/o productiejaar aan, waarbij vanzelfsprekend het kenteken is gebaseerd op de eerste landelijke toelating, waarbij deze in de praktijk dus van elkaar kunnen verschillen.

Voor de diverse (technische) specificatie is met de grootste zorg getracht via verschillende bronnen de juiste (achtergrond)informatie te verkrijgen en te vermelden, waarbij wij afhankelijk zijn en moeten afgaan op alle beschikbare gegevens die voorhanden zijn. Ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling geeft dit in de praktijk nog geen volledige garantie op de exacte juistheid van ieder gegeven! Wij kunnen ondanks dat we alles zorgvuldig hebben gecontroleerd, dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden dat ieder detail exact klopt.

Tevens geldt voor de volledige originaliteit van iedere motor, dat er zoveel als mogelijk is getracht de originaliteit te behouden, maar dat dit in de praktijk om diverse redenen (w.o. onderdelen die überhaupt niet meer leverbaar zijn) niet altijd mogelijk is.

Alle motoren zijn bij aankoop door de huidige eigenaar na inspectie en een proefrit (rijdend) gekocht. Het is echter bij deze omvang van de collectie niet haalbaar om iedere drie jaar bij alle motoren de distributieriemen (Ducati voorschrift) te vervangen. Hierdoor kan de huidige stand van de vervanging van de diverse riemen met meerdere jaren uiteenlopen. Dit geeft voldoende aanleiding om het aanwezige risico op het breken van de riemen bij of na het starten van de motoren niet aan te raden. Het advies luidt dan ook dat iedere motor na aankoop een kleine- of grote onderhoudsbeurt te laten geven, door een deskundig persoon, waarbij minimaal de distributieriemen worden vervangen.

Verder kan het voorkomen dat door langdurige stilstand een koppeling of rem niet of minder werkt. Dit ligt veelal aan lucht in het leidingsysteem i.c.m. de voorraad vloeistof in het desbetreffende reservoir. D.m.v. ontluchting van het leidingsysteem is dit doorgaans redelijk eenvoudig te herstellen.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een motor door op de knop “Naar de biedpagina” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s of motoren in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de motoren in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de motoren persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.