Ga naar hoofdinhoud

Classics & Youngtimers te IJmuiden – NO RESERVE

Omdat een aantal auto's in de laatste veiling niet de reserve prijs hebben gehaald, is er besloten om een no reserve naveiling te organiseren. De startbedragen zijn de bedragen waarop de auto's in de vorige veiling geëindigd zijn.

Wij hebben aanvullende maatregelen & mogelijkheden voor de lopende veilingen ingezet.
Meer weten? Bekijk de COVID-19 veelgestelde vragen.

Veilingdata

Start veiling: Zaterdag 5 december 2020 om 17:00 uur
Sluiting veiling: Dinsdag 15 december 2020 vanaf 20.00 uur

Kijkdagen:
Vrijdag 11 december 2020 van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Strandweg 4
1976 BS IJmuiden
The Netherlands

Ophaaldag:
Dinsdag 22 december 2020 van 10.00 tot 16.00 uur

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor €125,- (inc. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Aanvullende informatie

Classic Car Auctions heeft opdracht gekregen om vanuit een industriële setting te IJmuiden meer dan 340 auto’s te veilen. Classic Car Auctions werkt in samenwerking met BVA Auctions. U kunt een veiling bekijken door op de button te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.