Ga naar hoofdinhoud

Youngtimers te Alkmaar

Wij hebben aanvullende maatregelen & mogelijkheden voor de lopende veilingen ingezet.
Meer weten? Bekijk de COVID-19 veelgestelde vragen.

Veilingdata

Start veiling: Maandag 30 maart om 17:00 uur
Sluiting: Woensdag 15 april vanaf 20:30 uur

Kijkdagen / Viewing days / Besichtigungstage:
Vrijdag 10 april 2020 van 11:00 tot 14:00 uur

Locatie Alkmaar:
Lorentzstraat 5B
1821BR Alkmaar
The Netherlands

Ophaaldag:
vrijdag 24 april van 12:00 tot 14:00
Lorentzstraat 5B
1821BR Alkmaar
The Netherlands

Als gevolg van de maatregelen omtrent het Coronavirus willen wij u laten weten dat het mogelijk blijft om te bieden in de online veilingen. Indien u één of meerdere auto’s heeft gewonnen bieden wij u de mogelijkheid om de auto binnen Nederland voor € 125,- (inc. BTW) te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Tevens is het mogelijk de auto op Nederlands kenteken geleverd te krijgen. Hiervoor zal € 250,- plus de eventuele BPM-kosten gerekend worden.

Aanvullende informatie

In opdracht van Youngtimer Select te Alkmaar organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.