In verband met verdergaande gezondheidsmaatregelen vinden wij het raadzaam de kijkdag van dinsdag 24 maart te annuleren.

Maatregelen & mogelijkheden inzake het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus (COVID-19) heeft de aankomende tijd een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van u als klant, onze verkopers en onze collega’s staan hierbij centraal. Momenteel zijn wij volledig operationeel en kunnen wij al onze werkzaamheden uitvoeren, maar gaan de kijkdagen volgens een aangepast schema door. Wij hopen dan ook dat u uw biedingen gewoon blijft plaatsen. Als bedrijven, maar ook als consumenten, moeten wij elkaar steunen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via:
info@classiccar-auctions.com
+31 6 33 33 35 39.

Veelgestelde vragen

Kan ik de kijkdagen blijven bezoeken?

Zolang de overheid het toestaat zullen de kijkdagen toegankelijk blijven voor publiek. Wel kan een kijkdag geannuleerd worden en zullen er de nodige maatregelen genomen, waaronder:

  • Fysiek contact wordt vermeden.
  • Extra hygiënemaatregelen in onze vestigingen.
  • Bij binnenkomst wordt u aangesproken op een afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Maximaal 50 mensen worden tegelijkertijd toegestaan op een kijkdag.

Ik heb (milde) verkoudheidsklachten, mag ik naar een kijkdag komen?

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden. Dan verzoeken we u niet naar de kijkdag te komen.

Wanneer zijn de kijkdagen?

In verband met verdergaande gezondheidsmaatregelen vinden wij het raadzaam de kijkdag van dinsdag 24 maart te annuleren.

Wanneer sluiten de huidige online veilingen?

Youngtimers & Specials: Dinsdag 24 maart 2020 vanaf 20:30 uur
Classic & Sports Cars: Woensdag 25 maart 2020 vanaf 20:30 uur
Gepantserde Mercedessen: Donderdag 26 maart 2020 vanaf 20:30 uur

Kan ik blijven bieden op een auto?

Ja. U kunt blijven bieden op een auto. Dit vindt puur online plaats en u hoeft hiervoor niet fysiek aanwezig te zijn op locatie.

Ik heb een kavel gewonnen, wat nu?

Indien u één of meerdere auto’s heeft gewonnen bieden wij u de mogelijkheid aan deze auto(‘s) ook na de geplande ophaaldag gedurende een periode van vooralsnog maximaal één maand zonder extra kosten te stallen tot er gelegenheid is deze op te halen. De factuur van de auto(‘s) dient u na gunning per bank te voldoen binnen de aangegeven betalingstermijn.

Daarnaast bieden wij aan om binnen Nederland voor € 125,- (inc. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.