Ga naar hoofdinhoud

Classics & Youngtimers te IJmuiden

Wij hebben aanvullende maatregelen & mogelijkheden voor de lopende veilingen ingezet.
Meer weten? Bekijk de COVID-19 veelgestelde vragen.

Veilingdata

Start veiling: Donderdag 11 maart 2021 om 17:00 uur
Sluiting veiling: Woensdag 31 maart 2021 om 17:00 uur

Kijkdag:
Zaterdag 27 maart 2021 van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Strandweg 4
1976 BS IJmuiden
The Netherlands

Ophaaldag:
Vrijdag 9 april 2021 van 10:00 tot 16:00 uur

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor €150,- (inc. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Meer informatie.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.

https://www.youtube.com/watch?v=XPQxt3XpsA8
Veiling sluit vanaf 31 mrt. 20:00

Classics & Youngtimers te IJmuiden