Ga naar hoofdinhoud

Nieuwjaarsveiling

Classic & Sports Cars in Eibergen

Veilingdata

Start veiling: Donderdag 30 december 2021 om 17:00 uur
Sluiting: Donderdag 20 januari 2022 vanaf 20:00 uur

Kijkdagen:
In verband met de aangescherpte maatregelen kunt u alleen gebruik maken van de kijkdag indien u een afspraak maakt. Aanmelden voor de kijkdagen is derhalve verplicht. Meld u via deze link aan voor de kijkdag en meer informatie.

Woensdag 5 januari 2022 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 15 januari 2022 10:00 tot 16:00 uur
Woensdag 19 januari 2022 10:00 tot 16:00 uur

Ophaaldag:
Donderdag 27 januari 2022 van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Kiefteweg 70
7151 NS Eibergen
The Netherlands

Als extra service bieden wij aan om de gewonnen auto binnen Nederland voor €150,- (excl. BTW) te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan kunnen wij in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Meer informatie.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.

Kavels