Ga naar hoofdinhoud

Barnfinds & Restoration Projects – No Reserve

te Uithoorn

Veilingdata

Start veiling: Donderdag 8 april 2021 om 17:00 uur
Sluiting: Woensdag 28 april 2021 vanaf 20:00 uur

Kijkdagen:
In verband met de aangescherpte maatregelen kunt u alleen gebruik maken van de kijkdag indien u een afspraak heeft gemaakt. Aanmelden voor de kijkdagen is derhalve verplicht. Meld u via deze link aan voor de kijkdag en meer informatie

Dinsdag 13 april 2021 van 10:00 tot 16:00 uur
Maandag 26 april 2021 van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE Uithoorn
The Netherlands

Ophaaldag:
Maandag 10 mei 2021 op afspraak van 10:00 tot 16:00 uur
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE Uithoorn
The Netherlands

Helaas kunnen wij geen transport aanbieden voor deze veiling.

Aanvullende informatie

In opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions deze online veiling. U kunt bieden op een auto door op de knop “Bieden” te klikken waarna u verwezen wordt naar het veilinggedeelte van de website van BVA Auctions.

Het is altijd mogelijk om auto’s in te brengen voor een volgende veiling. Voor informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Omdat de auto’s in de veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto’s persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt. Controleer voorafgaand aan het bieden uw lokale wetgeving met betrekking tot voertuigregistratie. Noch de verkoper, noch Classic Car Auctions, noch BVA Auctions is verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in uw land.

De kavelomschrijving op de website wordt gemaakt op basis van de bij Classic Car Auctions bekende gegevens. Classic Car Auctions is geen garage- of herstelbedrijf en controleert niet of alles naar behoren functioneert.